+4915735361201 mail@nevenapiperin.com
Kraljica!

Da budemo kraljice!

Najčešće su žene te koje se sele radi sklapanja porodice, vrlo su retki slučajevi kada žena odluči sama da krene da osvaja svet. Ono što je nama bitno jeste da okupimo žene koje se nalaze negde u svetu i osećaju se nesnađeno i usamljeno i pomalo izgubljeno u profesionalnom i svakom drugom smislu. A takvih žena je puno.

Ideja je da se okupljamo jednom mesečno i da uz moju pomoć dobijemo prostor za razgovor i uz pomoć raznih radionica naučimo kako da izađemo iz začaranog kruga nemoći i problema.

Na radionici ,,Da budemo krajice´´  radimo na podizanju samopouzdanja i pronalaženju puteva ostvarenja sebe u profesionanom svetu, u skadu sa ulogom majke, žene… Svaka žena ima svoj način i svoj pogled na to kako bi njen život trebao da izgleda. Neke ga možda nemaju. Zato ćemo zajedno da se potrudimo da pomognemo i ostalim ženama, da ih osnažimo, kroz zajednički, terapeutski rad. 

Osnažujemo one koje znaju kuda idu i pomažemo onima koje ne znaju.

Pozivam sve mlade dame koje žive van Srbije da se pojave 5.5. online u 11h  i pronađu kraljicu u sebi. Mogu obećati dobru atmosferu i edukativan sadržaj. Online prisustvo sa bebama je čak i poželjno. Pozovite prijateljice koje se sele ili su se preselile, biće korisno i vama i njima. Uz pomoc NLP tehnika radićemo na pronalaženju vašeg poziva. Moć grupe je neprocenjiva. A iskustva su uvek poučna.

Za više o meni i mom radu , pogledajte Instagram : nomad.coach

Za samohrane mame besplatno!!!
Nakom uplate dobijate link na kome će se održati radionica.
Prijave traju do 02.05.2022.

Prijava

Uplata Participacije 15 €


[formidable id=1]

Date

maj 05 2022
Expired!

Time

11:00 - 12:30

Labels

work-life balance
Category

Ako ste nekada maštali o preseljenju a niste znali odakle da krenete sa informacijama, OVAJ VODIČ TO ČINI UMESTO VAS.
Pratite pitanja i budite uporni. Na kraju dobijate odličan vodič koji ste sami napravili.
Bićete spremniji za izazov preseljenja! Jasnije korake i pouzdane informacije dobijate u radu.
Cena vodiča je 15 €


Za ostale korake, kontaktirajte me