+4915735361201 mail@nevenapiperin.com
Nomad Coach

Većina ljudi koja dolazi kod mene oseća se neshvaćeno, od strane drugih ili sebe. Najveći broj je onih koji prolaze kroz indivudalne krize jer su se odlučili na korak preseljenja. Preseljenje kao mala smrt potresa ceo sistem jednog čoveka. Moj zadatak je da vam omogućim prozor i ogledalo kroz koje ćete moći da vidite sebe. Dobijate mogućnost da stvari vidite iz nove perspektive.
Prvi sastanci uglavnom prolaze lagano i neprimetno. Upoznajemo se i utvrđujemo koja je to tema koja vas zaista muči. Ja vašeg šefa ne mogu da promenim, novu mamu ne mogu da vam rodim.

Ako si spreman da se menjaš ti onda dođi.

Šta znači promeniti mesto življenja? PTICE SELICE

Od detinjstva me je pratila slika selidbe kao prikaz herojskog čina. Vremenom sam shvatila da baš i nije bitno gde si, nego sa kim si, šta radiš i kako je ispunjen tvoj dan. Svima sreća izgleda drugačije, ali jedno je sigurno, svako se sam potrudio da je oseti i zadrži.
Kada promeniš mesto u kom živiš, čini ti se da menjaš sve: vazduh, zemlju, kamen, to Sunce nije više isto… o ljudima i da ne pričamo. Imaš osećaj da ništa više nije tvoje. Neko te nalete lakše preživi, nekome to uzme godine, a neko se jednostavno pokupi i vrati kući. Svaka od ovih odluka je dobra, dok god je čovek srećan. Ne može i jare i pare, kažu. Međutim, u današnje vreme je i moguće i možda nužno. Možeš živeti na Baliju, a raditi u Nemačkoj. Možeš biti u Valjevi i raditi u Holandiji. Sve može ko hoće, ko ume, ko se potrudio. Ptice selice dolaze i odlaze, ko im zamera. Zakon prirode je tu. Zaista je prirodno menjati se u manjoj ili većoj meri, od frizure do navika, od mesta življenja do profesije, od muža do dečka…
Promeniti bilo šta u životu nije lako, ali ako je cilj dovoljno vredan i motiviše te – ne časi časa. Prestani da sagledavaš samo loše strane priče jer ima tu toliko dobrih, samo te za njih niko ne pita i niko ti ne pomaže da ih razmatraš. Svako novo mesto je nova šansa da počneš neku lepu, novu odluku, dugo željenu, iz početka.
(Promeniti mesto življenja znači promeniti navike, postati fleksibilniji, otvoreniji za nova poznanstva, nove neobične kulture i njihove poglede na vas. Funkcionisati se mora. To ne znači da moraju da ti se dopadnu ili da ih, ne daj Bože, voliš.)

Čekam vas da zajedno presložimo mapu vaših misli i označimo novu teritoriju rasta i uspeha!

Ako ste nekada maštali o preseljenju a niste znali odakle da krenete sa informacijama, OVAJ VODIČ TO ČINI UMESTO VAS.
Pratite pitanja i budite uporni. Na kraju dobijate odličan vodič koji ste sami napravili.
Bićete spremniji za izazov preseljenja! Jasnije korake i pouzdane informacije dobijate u radu.
Cena vodiča je 15 €


Za ostale korake, kontaktirajte me