+4915735361201 mail@nevenapiperin.com

Da li je u pitanju prodaja ideje ili proizvoda, javni nastup je ključna veština današnjice. Za pripremu su potrebni dani ili pomoć stručnog lica. I ne to nije sramota, to je mogućnost da nešto naučimo I sebe obogatimo za još jednu veštinu i znanje.

1.TELO

Da li uživo ili online, telo je glavno instrument koji pokazuje koliko smo uvereni u ono što radimo. Za dobru pripremu tela potrebna je ishrana, vežbanje, odmor.

2.GLAS

Glas je naš drugi važni instument. Jačina, boja, brzina kojom govorimo presudni su kako će nas drugi percipirati. To se sve vežba i namešta u radu sa klijentima.

3.TEKST

Dobro spremljen tekst, tehnički obrađen i sažet je srž znanja koje želite da prenesete. Zato dug tekst nema smisla. Publika gubi interesovanje. Kratko, jasno, i sažeto je prava mera.

4. SAMOUVERENOST

Ako misliš da ne izlgledaš dobro i da ono što govoriš nikome nije potrebno onda si vrlo nesamouveren i to primeti svako.

Samouverenost se ne može spremiti za jedan dan kao tekst. Mogu ti pomoći tome, javi se na vreme. Dan pred nastup je kasno.

5.VERA U ONO ŠTO RADIM

Bez vere da ono što radite vredi nema razloga da to i radite. Samo ako istinski mislite i osećate da vaš posao bar jednom čoveku znači i zadovoljni ste tom činjenicom onda gajite pravu ljubav prema svom poslu.

Ako ste nekada maštali o preseljenju a niste znali odakle da krenete sa informacijama, OVAJ VODIČ TO ČINI UMESTO VAS.
Pratite pitanja i budite uporni. Na kraju dobijate odličan vodič koji ste sami napravili.
Bićete spremniji za izazov preseljenja! Jasnije korake i pouzdane informacije dobijate u radu.
Cena vodiča je 15 €


Za ostale korake, kontaktirajte me