+4915735361201 mail@nevenapiperin.com
Preseljenje

Nomad Coaching se bavi razvojnim pitanjima pojedinca. Moja ciljna grupa su ljudi koji su u procesu preseljenja ili već duže vreme žive u ne-matičnoj zemlji.
Sam coaching je skup specifičnih metoda i tehnika koji pomažu pojedincu ili grupi da lakše prebrode promene, da postignu zadovoljavajuće rezultate u karijeri, organizuju se i ostvare ciljeve u životu. U procesu coaching-a, klijent produbljuje vlastito učenje, kreira vlastite rezultate, te unapređuje kvalitet svog života.
Nomad Coaching je zasnovan na principu NLP-a, sistemske porodične terapije i transakcione analize.

Kakav ti je dan? Kakva ti je radna nedelja? Kako ti izgledaju večeri?
Šta čitaš? Kako se osećaš? Da li se družiš sa sobom?
Ova pitanja su namenjena unutrašnjem tebi. Potrebna su da pokrenu način razmišljanja koji je u nedostatku vremena izgubljen. Ako želiš da nađeš optimalnog sebe, a ne znaš kako, potraži pomoć. Nije sramota. To je za tebe. Sve što je potrebno je da kreneš u potragu. Kada god budeš spreman za to.
Postavljanje pravih pitanja će te dovesti do novih ili starih odgovora, do onih koje dobro znaš i one koje nikada nisi čuo. Najvažnije je da shvatiš da ti svaki odgovor vredi. Kako ćes dalje sa njim to može da ti kaže samo tvoj sklad. Odgovorima je potrebno vreme, da se lčuju, da se obrade, prihvate i na kraju odobre. I taj proces u najboljem slučaju tako izgleda. Ima tu mesta jos za neprihvatanje i ono ume da zategne proces odobravanja na malo duže staze. Čak i kada je to tako, nema razloga za brigu i nemir. Svako od nas ima svoj put.
Lepo je biti svoj, autentičan i živeti onako kako ti sklad nalaže.

USUDI SE! BIĆEŠ SAM SEBI ZAHVALAN A TO NIJE MALA STVAR.

%

Unapređen kvalitet života

Ako ste nekada maštali o preseljenju a niste znali odakle da krenete sa informacijama, OVAJ VODIČ TO ČINI UMESTO VAS.
Pratite pitanja i budite uporni. Na kraju dobijate odličan vodič koji ste sami napravili.
Bićete spremniji za izazov preseljenja! Jasnije korake i pouzdane informacije dobijate u radu.
Cena vodiča je 15 €


Za ostale korake, kontaktirajte me